Dania główne

Żeberka w sobie BBQ, grule pieczone, warzywa z grilla 65.00
Połowa kaczki, kluski śląskie, kapusta czerwona 65.00
Filet z kurczaka zapieczony z serem, szpinak, pomidory 43.00
Kotlet schabowy, ziemniaki, kapusta zasmażana 47.00
Golonka tylnią pieczona, ziemniaki, kapusta 65.00
Pstrąg górski pieczony na maśle 100 g w/wagi 15.00
Pstrąg wędzony 100 g w/wagi 16.00
Sandacz na parze z sosem cytrynowo-maślanym 48.00
„Placek Zbójnicki” - placek ziemniaczany z gulaszem 45.00
Placki ziemniaczane z leśnymi grzybami 30.00
Gołąbki z sosem grzybowym 30.00
Kaszanka wiejska, kapusta zasmażana 25.00
Pierogi swojskie (z mięsem, ruskie, z bobem i grzybami leśnymi) 30.00
Pierogowa micha szefa 35.00
Naleśniki z serem i owocami 30.00
Korytko dla 2 osób 140.00
Kotleciki jagnięce z szabaśnika 65.00
Polędwiczka wieprzowa z rusztu, masło czosnkowe.                     52.00
Harnasiowa patelnia - mięsa z grilla 58.00
Filet z kurczaka z rusztu 32.00
Szaszłyk wołowy z rusztu 48.00
Kiełbaski jagnięce z rusztu 29.00
Schab z kością z rusztu, frytki grubo krojone 49.00
 

Jagnięcina podhalańska

Kotleciki jagnięce z sabaśnika 74.00
Gicz jagnięca, kopytka, warzywa grillowane  65.00
Kiełbaski jagnięce z rusztu, czosne, pomdory     32.00
Pieczeń jagnięca, sos tymiankowy, knedle czosnkowe.     65.00
Pierogi z podhalańskiej jagnięciny 40.00

Nasza strona korzysta z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach użytkowników. Dalsze korzystanie ze strony, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje politykę prywatności.