Zakąski

Pstrąg górski wyndzony bukowym drzewem z musym łogórkowym
24.00
Śledź w śmietanie, albo w oleju
13.00
Tatar „po galicyjsku”
32.00
Rydze smażone na maśle podane na patelni
30.00
Scypek z boczkiem wędzonym „po juhasku
15.00
Scypek z grilla podany z żurawiną leśną
15.00
Bigos staropolski z grzybami i śliwką
20.00
Hałuski góralskie ze skwarkami z wędzonki, albo z bryndzom
15.00
Tarcioki ze skwarkami z wędzonki
12.00
Cepersko sałatka ”Młynarzowej”
na sałacie rzymskiej z uwyndzonom polędwiczkom, podana z bagietką i ziołowym masłem
28.00
Sałatka Bystry Potok
podana z wędzonym pstrągiem, bagietką i ziołowym masłem
25.00

hosting: dobremiejsce.pl :: © Copyright GALICA - 2011 l Wykonanie strony internetowe Zakopane - U Ciwersa