Dania z pieca i wędzarni

Jadło z góralskiego pieca, ftore moze być z sabaśnika, z ruśtu, z wyndzarni i z blachy.

Moskol góralski piecony na blachak
10.00
Kawał kiełbasy swojskiej prosto z wędzarni
14.00
„Harnasiowa Patelnia”
syćkie miysa do kupy na ruście upiecone, dymem łowyndzone i na patelni podane
44.00
„Przysmak Gaździny”
schab z ruśtu z bockiym łowyndzone do kupy
29.00
Kotleciki z jagnięcio upiecone w sabaśniku i uwyndzone
49.00
Kark z wieprza ciepły z wyndzenia podany
24.00
Stek jagniyncy z ruśtu
45.00
Kurzyna upiecono na ruście w ziołak z holi
24.00
Sprynzynki (kiełbaski) z jagnięcia piecone w dymie
25.00

hosting: dobremiejsce.pl :: © Copyright GALICA - 2011 l Wykonanie strony internetowe Zakopane - U Ciwersa