Dania główne

„Dworski Frykas”
Filet z kurczaka ze szpinakiem, pomidorami, zapieczony z serem
32.00
Polędwica „Przy Młynie”
polędwica wołowa grilowana z ziołami na czerwonym winie
39.00
Polędwica wołowa z grilla z masłem czosnkowym
36.00
Szaszłyk z polędwicy wołowej
33.00
Kotlet schabowy w panierce tradycyjnej
26.00
Golonka przednia pieczona
100g w/wagi
9.00
Filet z kurczaka w cieście wybornym
25.00
Pstrąg górski z potoka pieczony na maśle
100 g w/wagi
10.00
Pstrąg „po młynarsku ” pieczony w otrębach
100 g w/wagi
10.00
Pstrąg górski gotowany w jarzynach
100 g w/wagi
11.00
Pstrąg wędzony bukowym drzewem z naszej wędzarni
100 g w/wagi
12.00
Sandacz na parze z sosem cytrynowo -maślanym na białym winie
34.00
„Placek Zbójnicki”
placek ziemniaczany z gulaszem madziarskim
31.00
Placki ziemniaczane z leśnymi grzybami
27.00
Gołąbki przyrządzone na polski, tradycyjny sposób
22.00
Kaszanka wiejska przysmażona po gospodarsku
20.00
Pierogi z mięsem
20.00
Pierogi ruskie
20.00
Pierogi z bobem i grzybami leśnymi
20.00
Pierogowa micha szefa
22.00
Naleśniki ze szpinakiem, polote byndzą
18.00
Naleśniki z serem „ Babci Mili”
15.00
Naleśniki nadziote letnimi borówkami i sosem malinowym
18.00

hosting: dobremiejsce.pl :: © Copyright GALICA - 2011 l Wykonanie strony internetowe Zakopane - U Ciwersa